Tuesday, 29 November 2011

TONGKAT MADURA OFFER RM5.00 ( HARGA BORONG MINIMA 12 STICK)

Tongkat Madura Harga Borong, Stok Terhad

TONGKAT MADURA


TONGKAT  MADURA (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia.
Tongkat Ajimat Madura ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

Tongkat Ajimat Madura ini di perbuat dalam 2 warna iaitu Hitam dan Putih. Pada dasarnya khasiatnya adalah sama sahaja kecuali yang berwarna hitam di tambah dengan manjakani dan amat sesuai bagi wanita yang kerap melakukan hubungan badan.
Ingat!!! Tongkat Ajimat Madura ini dikhaskan bagi wanita(shj) untuk dipakai BUKAN untuk dimakan..Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini ialah:

ü  Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan dimana kemaluan anda akan begitu sempit seperti tidak pernah disentuh.
ü  Menyembuhkan keputihan (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam kemaluan yang sangat meloyakan baunya.
ü  Menghilangkan rasa gatal-gatal dalam kemaluan sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
ü  Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam melakukan hubungan badan.
ü  Seluar dalam anda (sekiranya suka pada warna putih) akan nampak bersih dan tidak berbau.
ü  Menambah keyakinan diri, rasa selesa walaupun melakukan aktiviti lasak.
ü  Kemaluan anda tidak akan berbau.

Cara Pemakaian :

Masukkan dengan perlahan-lahan Tongkat Ajimat Madura ke dalam kemaluan anda (pusing2kan) dan biarkan sehingga selama 1 atau 2 minit sahaja. Kemudian cabut dan cuci dengan air bersih dan disimpan untuk digunakan di lain masa sehingga 6 bulan. Gunakan Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 30minit atau 1 jam sebelum bersetubuh...
Hasilnyaa...Amat Menakjubkan!!!!Sekali beli.....lama boleh digunakan!!!!!!Cubalah...dan percayalahhh!!!!!

PERINGATAN:

"WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN"

CARA BELI TONGKAT MADURA

CARA BELI TONGKAT MADURA
ISIKAN BUTIRAN DI BORANG PRA ODER DI BAWAH.

Kani akan menghubungi anda melalui email jumlah harga yang perlu dibayar.





Name:

Email Address:
No Telefon
Quantiti Pesanan
Pertanyaan Jika Ada


Put a website form like this on your site.




TESTIMONI TONGKAT MADURA

Testimoni yang di sunting dari beberapa sumber di Internet untuk di kongsi bersama seluruh umat manusia.

Hye dear, ptg smlm I dh terima madura tu..dh try pun.. Mujarab sangatlah, mula2 ragu2 juga nak masukkan bende tu..husband cakap cubalah masukkan sikit2..xsangka baru sekali pakai, bau g xmenyenangkan dh xda, pastu fit sgt ar kt situ sampai nk insert balik dh pyah nak masuk..Husband kata dh jadi ank dara balik!! Hahaha, husband bertambah syg la pasni..thanks..


Saya tinggal berjauhan dengan suami disebabkan tugas dan kerjaya masing2..KAmi bertemu 1bln sekali atau paling kerap pun 2x sebulan..Saya dah mempunyai 2org ank..jadi lepas bersalin rasa saya punya tu longgar sangat & banyak lendir..Mcm2 produk dah cuba tapi kurang berhasil..Lepas saya tgk kat FB yatie ni saya berminat nak cuba..Alhamdulillah..memang berhasil sangat. Pertama kali guna pun dah rasa hasilnya..Lendir pun dah kurang..Hubungan intim pun makin "panas".Suami hairan bila rasa "kelainan" pada diri saya mlm tu..sampai 2round dia minta saya..hihii


Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks...Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa kering dan ketat sungguh ketara...mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse... Terkenang saya masa malam pertama...mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 ...suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus .....melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2... hanya sekadar melepaskan tanggungjawab... dan melampias nafsu jerk...thanks TONGKAT AJIMAT MADURA...saya akan rekemen pada kawan2...Kali terakhir saya pakai TONGKAT AZIMAT 9 tahun yg lalu..tu pun kerana keputihan yg melampau. Memang berkesan..betul2 puas hati. Baru2 ni saya tak sihat, masalah diperanakan, suami cadangkan pakai Tongkat Azimat. Saya ni penakut sikit...suamilah tlg pakaikan. Kesannya memang best gilerrr, suami kata cam anak dara..he he. Masalah sakit kat atas ari2 pun hilang...alhamdulillah.

Saya berumur akhir 30-an dan mempunyai seorang anak. Saya menggunakan TONGKAT AZIMAT dengan tujuan mengawal keputihan. Setiap kali saya menggunakannya, saya dapat melihat keputihan terkumpul dan terlekat dengan banyaknya pada TONGKAT AZIMAT sebaik ia dikeluarkan. Pada masa yang sama, saya dapat merasakan kepuasan maksima setiap kali bersama suami. Begitu juga suami saya. Bak kata orang pantang tersentuh. Oleh kerana itu, saya menggunakannya sehingga 4 kali sehari.”--

Saya tidak pernah menyangka sama sekali masalah yang saya hadapi ketika pertama kali mengandungkan anak pertama. Saya mengalami keputihan yang teruk dan ia keluar berketul-ketul. Saya dinasihatkan menggunakan Tongkat Azimat walaupun pada mulanya agak ngeri...tapi keputihan itu berjaya dikeluar dan dibersihkan. Saya rasa amat selesa dan bersyukur"--